Til leseforslag
Omslag: "Den lille kjærligheten" av Francesc Miralles
Vaksne

Den lille kjærligheten

Francesc Miralles

RomanKattar
Bestill

Anbefaling

Kan små ting føre til store hendingar? Magi finst det?

Den lille kjærligheten av Miralles Francesc

Kan små ting føre til store hendingar? Magi, finst det?

Litteraturprofessor Samuel bur åleine og trivst godt i eige selskap. Ein nyårsdag får han besøk av katten Mishima, som veldig gjerne vil inn til han. Samuel prøver å jage han vekk, men katten er sta. Etterkvart skjer det fleire overraskande ting i Samuel sitt vanlegvis så einsformige tilvere. Han vert kjend med fleire nye, litt originale, menneske og møter igjen sin barndoms store kjærleik, Gabriela.

Historien om Samuel vert fortalt i eit roleg tempo, med filosoferande henvisningar til litteratur og fysikk. Ein nokså sjarmerande og litt søt roman og starte det nye året med. Godt nytt leseår!

Om boka

Samuel underviser ved universitetet i Barcelona. Han lever et stille og ganske ensomt liv. Men alt endrer seg den dagen katten Mishima plutselig står utenfor døren hans. Mishima skal komme til å bli inngangen til en rekke nye vennskap, og på underlig vis dukker også Samuels store barndomsforelskelse opp etter 30 år. Det viser seg at det er de minste tingene i livet som kan utløse de største forandringene.

Kontakt

Voss herad
Ansvarleg redaktør: Kirsten E.E. Aga
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagram
Bygd med Libry Content