Aktuelt

November-program

I november byr biblioteket på barneteater, språkkafé, songstund, poesikonsert, kolonihistorie, naturfilosofi og folkemusikk!

Les meir »

Oktober-program

Denne månaden byr biblioteket på barnesongstund, bokbad, folkemusikk, datakurs, språkkafé og boklansering - og alt saman er gratis!

Les meir »

Sjå kva som skjer

I haust kan du vera med på datakurs, språkkafé, barnesongstund, forfattartreff, folkemusikkonsertar, boklanseringar og mykje meir i Voss bibliotek. Trykk på biletet under for å sjå heile haustprogrammet:

Les meir »

Nynorsk barnebokveke i biblioteka

Voss og Granvin bibliotek ynskjer å feire dei nynorske barnebøkene og set av veke 37 til ulike arrangement for born og ungdom.

Les meir »

Eventyrlysten i ferien?

Anten du har reiseplanar eller ikkje kan du reise vekk i forteljingar om eventyrlege og fantastiske ferder ut i verda. Her får du lesetips som forfattar Geir Follevåg har funne i den digitale samlinga til Nasjonalbiblioteket – som atpåtil ikkje veg noko i kofferten.

Les meir »
Eventyrlysten i ferien?

Låner du e-bøker på biblioteket?

Frå 1. juli 2019 kan du berre bruke BookBites-appen til å låne e-bøker og digitale lydbøker frå biblioteket vårt. Du kan du ikkje lenger nytte eBokBib til å låne frå oss.

Les meir »