Aktuelt

Leseknappen 2020

Leseknappen er eit tilbod til alle som går i 2. trinn. Det som skal til er å lesa ti bøker. Leseknappen er eit flott spesialdesigna jakkemerke.

Les meir »

Slektsgransking på moderne vis

Voss ættesogelag inviterer til slektslaurdag i Kulturbanken, Granvin i samband med feiringa av nye Voss herad

Les meir »
Slektsgransking på moderne vis

Januarprogram

I januar byr biblioteket på føredrag om musikkens kraft, datakurs, språkkafé, høgtlesing for born og strikk & lytt:

Les meir »

Vinterles-Bingo for vaksne på Voss og i Granvin

Blir med på ein ny runde Vinterles-Bingo. Les bøker som høver inn i eit "bingoskjema". Skjema får du på biblioteka på Voss og i Granvin eller du kan laste det ned og skrive ut heime.

Les meir »

Nye reglar og gebyrtakstar frå 1. januar 2020

Voss bibliotek og Granvin filial, vil få felles reglar og gebyrtakstar frå 1. januar 2020. Lånereglementet vil vera omlag som tidlegare, men det vil kosta noko meir å behalda materialet for lenge. Dette er politisk vedteke av fellesnemda 2019

Les meir »

Oktober-program

Denne månaden byr biblioteket på barnesongstund, bokbad, folkemusikk, datakurs, språkkafé og boklansering - og alt saman er gratis!

Les meir »

Sjå kva som skjer

I haust kan du vera med på datakurs, språkkafé, barnesongstund, forfattartreff, folkemusikkonsertar, boklanseringar og mykje meir i Voss bibliotek. Trykk på biletet under for å sjå heile haustprogrammet:

Les meir »

Nynorsk barnebokveke i biblioteka

Voss og Granvin bibliotek ynskjer å feire dei nynorske barnebøkene og set av veke 37 til ulike arrangement for born og ungdom.

Les meir »