Haustprogram 2018

Biblioteket har eit variert og rikhaldig program for hausten.

Fine stemmer på Ulvik folkebibliotek

Under poesifestivalen i Ulvik kunne me treffa lyrikarane Svanhild Amdal Telnes og Sigmund Løvåsen i eit arrangement på biblioteket. Eit fint møte med to flotte personlegdomar, fine opplesingar frå to poetar som hadde mykje interessant på hjartet

Musikkvideo frå Voss bibliotek

Carl Petter Opsahl, student ved Ole Bull akademiet, legg ut ein musikkvideo kvar veke. Sist veke vart det ein "biblioteksreinlendender" med bilete frå mellom anna Voss bibliotek. Sjå og lytt på musikkvideoen her:

Strøyma arrangement frå Nasjonalbiblioteket

Dialektkonkurranse med Linda Eide, Siri Dokken om satireteikning i Noreg og Bjørn Pedersen om Henrich Steffens som kjemiker og mineralog. Dette er nokre av dei gode arrangementa Nasjonalbiblioteket strøymer dei nærasete dagane.

Strøyma arrangement frå Nasjonalbiblioteket

Sommarles 2018 startar 1.juni

Logg inn på Sommarles.no og bli med på denne spennande lesekampanjen.
1. juni startar lesekampanjen Sommarles 2018.

Dei digitale lydbøkene er her

Det har kome nye, nasjonale reglar for utlån av e-bøker frå 2018. Dette har nokre konsekvensar for tilbodet i biblioteka i Hordaland, mellom anna at vi no endeleg kan tilby utlån av e-lydbøker.

Dei digitale lydbøkene er her