Vårprogrammet for Voss kulturhus

Sjå kva som skjer i Voss kulturhus denne våren:

Februar-program

I februar byr biblioteket på høgtlesing både for vaksne og barn, datakurs, språkkafé, morsmålsdag, songstund og folkemusikk. Velkomne i biblioteket.

Ledige stillingar

No har me to ledige stillingar på biblioteket: biblioteksjef og bibliotekmedarbeidar. Du er velkomen som søkjar!

Leseknappen 2020

Leseknappen er eit tilbod til alle som går i 2. trinn. Det som skal til er å lesa ti bøker. Leseknappen er eit flott spesialdesigna jakkemerke.

Slektsgransking på moderne vis

Voss ættesogelag inviterer til slektslaurdag i Kulturbanken, Granvin i samband med feiringa av nye Voss herad

Slektsgransking på moderne vis

Januarprogram

I januar byr biblioteket på føredrag om musikkens kraft, datakurs, språkkafé, høgtlesing for born og strikk & lytt:

Vinterles-Bingo for vaksne på Voss og i Granvin

Blir med på ein ny runde Vinterles-Bingo. Les bøker som høver inn i eit "bingoskjema". Skjema får du på biblioteka på Voss og i Granvin eller du kan laste det ned og skrive ut heime.

Nye reglar og gebyrtakstar frå 1. januar 2020

Voss bibliotek og Granvin filial, vil få felles reglar og gebyrtakstar frå 1. januar 2020. Lånereglementet vil vera omlag som tidlegare, men det vil kosta noko meir å behalda materialet for lenge. Dette er politisk vedteke av fellesnemda 2019