Ledig stilling som bibliotekmedarbeidar

Voss bibliotek har ledig mellombels stilling som bibliotekmedarbeidar i 30%. Me søkjer deg som er interessert i å arbeida med sosiale medium og digitalformidling. Du må gjerne ha gode fotokunnskapar.

Sommaropningstid i biblioteket frå 16.juni

Biblioteket har reduserte opningstider frå 16. juni til 20. august.
Det er ope måndag 10 - 18, tysdag - fredag 10 - 16. Laurdagar er det stengt.

Musikkvideo frå Voss bibliotek

Carl Petter Opsahl, student ved Ole Bull akademiet, legg ut ein musikkvideo kvar veke. Sist veke vart det ein "biblioteksreinlendender" med bilete frå mellom anna Voss bibliotek. Sjå og lytt på musikkvideoen her:

Strøyma arrangement frå Nasjonalbiblioteket

Dialektkonkurranse med Linda Eide, Siri Dokken om satireteikning i Noreg og Bjørn Pedersen om Henrich Steffens som kjemiker og mineralog. Dette er nokre av dei gode arrangementa Nasjonalbiblioteket strøymer dei nærasete dagane.

Strøyma arrangement frå Nasjonalbiblioteket

Sommarles 2018 startar 1.juni

Logg inn på Sommarles.no og bli med på denne spennande lesekampanjen.
1. juni startar lesekampanjen Sommarles 2018.

Dei digitale lydbøkene er her

Det har kome nye, nasjonale reglar for utlån av e-bøker frå 2018. Dette har nokre konsekvensar for tilbodet i biblioteka i Hordaland, mellom anna at vi no endeleg kan tilby utlån av e-lydbøker.

Dei digitale lydbøkene er her