Nynorsk barnebokveke i biblioteka

Voss og Granvin bibliotek ynskjer å feire dei nynorske barnebøkene og set av veke 37 til ulike arrangement for born og ungdom.

Eventyrlysten i ferien?

Anten du har reiseplanar eller ikkje kan du reise vekk i forteljingar om eventyrlege og fantastiske ferder ut i verda. Her får du lesetips som forfattar Geir Follevåg har funne i den digitale samlinga til Nasjonalbiblioteket – som atpåtil ikkje veg noko i kofferten.

Eventyrlysten i ferien?

Låner du e-bøker på biblioteket?

Frå 1. juli 2019 kan du berre bruke BookBites-appen til å låne e-bøker og digitale lydbøker frå biblioteket vårt. Du kan du ikkje lenger nytte eBokBib til å låne frå oss.

Sommarles 2019

BLI MED PÅ DEN KULASTE LESEKAMPANJEN I SOMMAR!

Sommarles 2019

Med vandrestav, skisseblokk og pistol

«Paa flugt, paa fart over fjeldet»

Kva dreiv Catharine Hermine Kølle? Lenge før det var vanleg for ei kvinne å reise på eige hand, vandra ho år etter år i inn- og utland. Ho skildra opplevingane med akvarellar og tekstar i rikt omfang. Var det vetetrong? Sterk «inbildningskraft»? Var ho på vandring vekk frå eit einsformig liv eller sine eigne tankar?

Les meir »
Landskapsmaleri frå Ulvik. Foto.