Dei digitale lydbøkene er her

Det har kome nye, nasjonale reglar for utlån av e-bøker frå 2018. Dette har nokre konsekvensar for tilbodet i biblioteka i Hordaland, mellom anna at vi no endeleg kan tilby utlån av e-lydbøker.

Dei digitale lydbøkene er her

Ungdomsprogram i biblioteket våren 2018

Bokklubb for ungdom, Game Jam Lab, Strikkekveld med lydbok og konsert er noko av det ungdommane i biblioteket har planlagt

Vårprogrammet vårt er klart

Vårprogrammet 2018 er no klart. Det er mange spanande arrangement å sjå fram til .

Populære DVD-filmar i 2017

DVD-filmane Knutsen & Ludvigsen, Kongens nei og Istid 5, var dei mest populære filmane på biblioteket i fjor

På utlånstoppen i 2017

Vigdis Hjorth, Anne B. Ragde og Lucinda Riley ligg på topp i statistikken for vaksne:

Smakebitar frå vårprogrammet

Det vert mange spennade og interessante arrangement i biblioteket denne våren.

Nobelprisen i litteratur 2017 til Kazuo Ishiguro

Nobelprisen i litteratur går til Kazuo Ishiguro, det kunngjorde Svenska Akademien i dag.

Les meir »

Leseaksjonar for barn og ungdom, foreningen !Les

Foreningen !Les har i 20 år arbeidd for å auka lesegleda og lesekunnskapen. Dei har tilbod om leseaksjonar for alle frå grunnskule til vidaregåande skule.

Forfattarbesøk for andre klasse med Roald Kaldestad

2.klassingane får kvart år forfattarbesøk i Den Kulturelle Skulesekken, i samarbeid med biblioteket. I år er det Roald Kaldestad som kjem, tysdag 12.september.

Sommarles 2017 er slutt

Me avsluttar Sommarles 2017 med fest den 7.september
Viss du framleis har premiar du vil hente, må dei hentast på biblioteket før 14. september.