Sommaropningstid

Sommaropningstid frå måndag 12.juni til måndag 28. august er det sommaropningstid på biblioteket

Sommaropningstid

Biblioteket har redusert opningstid i sommar. Det er ope måndag 10 – 18, tysdag – fredag 10 – 16, laurdag er det stengt. Du kan levere bøker i innleveringskassen i trappa når kulturhuset er ope.

Illustrasjonsfoto sommaropningstid

Sommaropningstid

Rekk du ikkje innom biblioteket, kan det vera fint å låna e-bøker.  Du finn dei på appen eBokBib.

Me minner også om at du kan logga deg inn med lånekortet og reservere bøker og forlenge lånetida.

Bibliofilappen

Bibliofil-appen, biblioteket sin app, finn du på nettbrett og mobiltelefonar. Her har du tilgang til søking, reservering, lånekortet og gratis-avistenesta PressReader. Logg inn med lånarnummer og Pinkode.

Bibliofil-appen er tilgjengeleg for nettbrett og mobiltelefonar med Android og iOS. Dette er ein app som gjer det enkelt å finna fram til biblioteket sine tjenester. Du får full tilgang til søk, reservering, lånarsider og gratis-avistenesta PressReader. Bibliofil-appen kan lastast ned frå App Store eller Google Play. Start opp appen, vel bibliotek (Voss bibliotek) og logg inn med lånarnummer og Pinkode frå biblioteket. Klikk på menyen øvst i venstre hjørne. Her får du tilgang til søking, lånekort, gratis-avistenesta PressReader mm.