Bibliofil-appen

Bibliofil-appen, biblioteket sin app, finn du på nettbrett og mobiltelefonar. Her har du tilgang til søking, reservering, lånekortet og gratis-avistenesta PressReader. Logg inn med lånarnummer og Pinkode.

Bibliofil-appen er tilgjengeleg for nettbrett og mobiltelefonar med Android og iOS. Dette er ein app som gjer det enkelt å finna fram til biblioteket sine tjenester. Du får full tilgang til søk, reservering, lånarsider og gratis-avistenesta PressReader. Bibliofil-appen kan lastast ned frå App Store eller Google Play. Start opp appen, vel bibliotek (Voss bibliotek) og logg inn med lånarnummer og Pinkoden frå biblioteket. Klikk på menyen øvst i venstre hjørne. Her får du tilgang til søking, lånekortet ditt, gratis-avistenesta PressReader mm.

Bilete av Bibliofil-appen

Bibliofil-appen